ElektriČar Beograd

060.0550033      kontakt     062.8968923
sporet

Elektricni sporet

Servis, popravka, održavanje i zamena grejača ringli prekidača dihtung gume vatrostalnog stakla ploce i instalacije svih delova električnih i plinskih šporeta svih proizvođača : Servis Bosch Candy Electrolux Elin Gorenje Ariston Indesit Končar Simens Whirlpool Zanussi sporeta ! Elektro servis Beograd - naše usluge : servis bele tehnike, popravka sporeta, ringle za sporet, grejaci za sporet, svi delovi za sporete, kao i delovi za plinske sporete,

Zamena ringle

Menjamo ringle svih prečnika i modela na bilo kojem šporetu. Prvo vršimo vizuelni pregled elemenata (lom, nagorelost, oksidiranost, oštećenje izolacije i promena oblika grejnih tela) a zatim električno ispitivanje (provodnost). Kad se lokalizuje kvar vršimo profesionalnu zamenu kvalitetnim delovima.

vraštanović saša

Zamena prekidača i senzora ploče

Menjamo sve vrste prekidača (običnih grebenastih ili senzor prekidača) na bilo kom električnom, plinskom ili ugradnom šporetu sa rernom (bez obzira da li je zavisna ili nezavisna) i vršimo zamenu ringli i staklene površine na električnoj (ravnoj) ploči.
vraštanović saša

Zamena grejača

Menjamo grejače svih dimenzija i modela na bilo kojem šporetu. Zamena sijalica za osvetljenje rerne, popravke, čišćenje i zamena ventilatora, štelovanje vrata i zamena dihtung gume kao i oštećenog termostakla na vratima rerne.

vraštanović saša

Kablovi

Ugradnja i zamena naponskog kabla. Promena kabla sa utikačima i utičnicama i prebacivanje sa monofaznog na trofazno napajanje i obrnutovraštanović saša

Zamena svih vrsta termostata

vraštanović saša